MURZL.COM ΌΡΟΙ ΠΑΡΟΧΉΣ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί από την εταιρεία Besorabia ltd (ιστοσελίδα murzl.com). Σε όλη την ιστοσελίδα, οι όροι “εμείς”, “εμάς” και “μας” αναφέρονται στην εταιρεία Besorabia ltd (murzl.com site). Η πρόσβαση και η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου και των προϊόντων και υπηρεσιών που διατίθενται μέσω αυτού του δικτυακού τόπου (συλλογικά, οι “Υπηρεσίες”) υπόκεινται στους ακόλουθους όρους. Με τη χρήση των Υπηρεσιών, συμφωνείτε με όλους τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, όπως ενδέχεται να ενημερώνονται από εμάς κατά καιρούς.

ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ

Επωνυμία της εταιρείας: Besorabia ltd
Διεύθυνση: Α: Βουλγαρία, Σόφια, str. Hristo Vakarelski 13
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]
Αριθμός μητρώου εταιρείας: BG206698279
ΑΦΜ: BG206698279

ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ

Με την τοποθέτηση μιας παραγγελίας στο murzl.com συμφωνείτε με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις.

Για να κάνετε μια παραγγελία, πρέπει να είστε άνω των 18 ετών και να διαθέτετε έναν έγκυρο τρόπο πληρωμής αποδεκτό από εμάς. Εάν προκύψουν απρόβλεπτες δυσκολίες ή εάν μετά την αποδοχή της παραγγελίας προκύψουν μη ικανοποιητικές πιστωτικές πληροφορίες για τον πελάτη, θα έχουμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την επιβεβαιωμένη παραγγελία και θα απαλλαγούμε από κάθε είδους ευθύνη.

Κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας στον ιστότοπό μας, δεσμεύεστε ότι όλα τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι αληθή και ακριβή, ότι είστε εξουσιοδοτημένος χρήστης της μεθόδου πληρωμής που χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση της παραγγελίας σας και ότι υπάρχουν επαρκή κεφάλαια για την κάλυψη του κόστους των αγαθών.

Ορισμένα από τα αγαθά που πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας μας ενδέχεται να μην είναι κατάλληλα για παιδιά κάτω των 18 ετών, γι’ αυτό παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αγοράζετε αγαθά ως δώρα, για παιδιά κάτω των 18 ετών.
Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης της παραλαβής της παραγγελίας σας ή ένα μήνυμα Viber. Αυτό το email ή το μήνυμα θα είναι μόνο μια επιβεβαίωση και δεν θα αποτελεί αποδοχή της παραγγελίας σας. Μια σύμβαση μεταξύ μας για την αγορά των αγαθών δεν θα καταρτιστεί μέχρις ότου η πληρωμή σας εγκριθεί από εμάς και χρεώσουμε τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει.

ΤΙΜΟΛΌΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΌΤΗΤΑ

Όπου ισχύει, οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ, GST ή φόρο επί των πωλήσεων, αλλά δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής.

Παρόλο που προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι πληροφορίες, οι λεπτομέρειες, οι περιγραφές, η διαθεσιμότητα και οι τιμές που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ακριβείς, ενδέχεται να προκύψουν σφάλματα. Εάν ανακαλύψουμε κάποιο σφάλμα, θα σας ενημερώσουμε σχετικά το συντομότερο δυνατό και θα βρούμε μαζί σας μια λύση. Εάν έχουμε ήδη λάβει την πληρωμή σας, αλλά είναι απαραίτητο να σας εκδώσουμε επιστροφή χρημάτων, αυτά θα επιστραφούν στη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας διενεργούμε έναν τυπικό έλεγχο προέγκρισης στη μέθοδο πληρωμής σας για να διασφαλίσουμε ότι υπάρχουν επαρκή κεφάλαια για την εκτέλεση της συναλλαγής. Τα αγαθά δεν θα αποσταλούν μέχρι να ολοκληρωθεί αυτός ο έλεγχος προέγκρισης.
Η κάρτα σας θα χρεωθεί μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί.
Εάν πληρώσετε με χρεωστική κάρτα, η πληρωμή θα δεσμευτεί στο λογαριασμό σας σύμφωνα με τους όρους της κάρτας σας, μέχρι να καταγράψουμε ή να απορρίψουμε την πληρωμή.

Εάν έχετε επιλέξει την επιλογή της αντικαταβολής, τότε σε αυτή την περίπτωση πληρώνετε τα προϊόντα μόνο μετά την παραλαβή τους.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για κάθε μέθοδο παράδοσης στη σελίδα πληρωμής κατά την επιλογή της μεθόδου πληρωμής.

Στο Murzl η πληρωμή σας είναι ασφαλής και πλήρως κρυπτογραφημένη μέσω SSL, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε απόλυτα ασφαλείς για τη συναλλαγή σας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται πάντα σε ασφαλή συσκευασία. Επιλέγετε την πιο βολική μέθοδο αποστολής κατά τη διάρκεια της πληρωμής. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το μέγεθος της παραγγελίας σας και τους όρους παράδοσης στη χώρα σας.
Θα καλύψουμε οποιαδήποτε ζημιά στο προϊόν κατά τη διάρκεια της αποστολής και θα σας στείλουμε αντικαταστάτη αν χρειαστεί.
Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Οποιεσδήποτε εγγυήσεις ή δηλώσεις σχετικά με τους χρόνους παράδοσης ενδέχεται περιστασιακά να υπόκεινται σε απρόβλεπτες καθυστερήσεις που οφείλονται σε ταχυδρομικές καθυστερήσεις ή ανωτέρα βία, για τις οποίες δεν είμαστε υπεύθυνοι.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Επειδή είμαστε τόσο σίγουροι για τη συλλογή μας και θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας, σας προσφέρουμε πραγματικά 30 ημέρες για να επιστρέψετε το προϊόν σας. Η μόνη προϋπόθεση, μετά τις νόμιμες 14 ημέρες, είναι το προϊόν σας να μην έχει χρησιμοποιηθεί (στο βαθμό που αυτό είναι λογικά εφικτό) και όλη η συσκευασία να είναι άθικτη. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, μπορεί να αποτελέσει υποβάθμιση της αξίας, για την οποία είστε υπεύθυνοι.

Παρακαλούμε διαβάστε τα ακόλουθα στοιχεία σχετικά με την αποστολή και τις αξιώσεις.

1. Κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ή να ανταλλάξει την παραγγελία του εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.
2. Όταν αποφασίσει να επιστρέψει ένα προϊόν, ο χρήστης πρέπει να επιστρέψει το προϊόν στον πωλητή σε άθικτη εμπορική κατάσταση.
3. Το ποσό επιστρέφεται στον τραπεζικό λογαριασμό του χρήστη εντός 14 ημερών αφότου το προϊόν παραληφθεί στην αποθήκη μας, ελεγχθεί από τον υπάλληλό μας και εγκριθεί για επιστροφή.
4. Το ποσό δεν επιστρέφεται εάν ο χρήστης δεν έχει επιστρέψει το προϊόν στον πωλητή.
5. Ο πωλητής επιβαρύνεται με τα έξοδα παράδοσης για ελαττωματικά προϊόντα, ζημιές κατά τη μεταφορά και όλες τις άλλες περιστάσεις που οφείλονται σε υπαιτιότητα του πωλητή.
6. Εάν το μέγεθος ανταλλαγεί ή το προϊόν αλλάξει χωρίς υπαιτιότητα του πωλητή, ο χρήστης καλύπτει τα έξοδα αποστολής και προς τις δύο κατευθύνσεις.
7. Η παράδοση στον πωλητή πραγματοποιείται από εταιρεία ταχυμεταφορών που επιλέγει ο πωλητής. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των επαφών στον ιστότοπο.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, χρησιμοποιήστε την ηλεκτρονική φόρμα καταγγελίας και ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται.
 

ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΏΡΗΣΗΣ (ΑΚΎΡΩΣΗΣ)

Έχετε το νόμιμο δικαίωμα να ακυρώσετε και να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών από την ημέρα που την παραλάβατε, για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς αιτιολόγηση. Εάν η προθεσμία εκπνέει σε αργία, Σάββατο, Συνταγματική ημέρα, παραμονή Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Ενδέχεται να χάσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης αν σπάσετε τη σφραγίδα ή τη συσκευασία των προϊόντων περιποίησης γενειάδας και περιποίησης.

Πώς να ακυρώσετε μια αγορά
Μπορείτε να ακυρώσετε μια αγορά και να μας ενημερώσετε ότι επιθυμείτε να την επιστρέψετε, δίνοντάς μας ένα σαφές μήνυμα στο οποίο θα δηλώνετε την επιθυμία σας να την ακυρώσετε. Μπορείτε να στείλετε μια επιστολή ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου θα μας ενημερώνετε για την επιθυμία σας να μετανιώσετε για την αγορά στη διεύθυνση Murzl.com, [email protected].
Δεν μπορείτε να ακυρώσετε αρνούμενοι να παραλάβετε την παραγγελία, χωρίς επίσης να μας ενημερώσετε ότι επιθυμείτε να την ακυρώσετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το νόμιμο τυποποιημένο έντυπο επιστροφής, το οποίο εμφανίζεται στο τέλος των Όρων Παροχής Υπηρεσιών.

Εάν κάτι δεν πάει καλά με το προϊόν
Εάν διαπιστώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά με ένα προϊόν, τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, ώστε να βρούμε μια γρήγορη και καλή λύση για εσάς. Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό, ειδικά αν το προϊόν έχει υποστεί ζημιά κατά τη διάρκεια της αποστολής.


ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Διαχειριζόμαστε μια διαδικασία χειρισμού παραπόνων, την οποία θα χρησιμοποιήσουμε για να προσπαθήσουμε να επιλύσουμε τις διαφορές όταν πρωτοεμφανίζονται: παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν έχετε παράπονα ή σχόλια.
Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον τοπικό σας φορέα επίλυσης διαφορών:

Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ:

Filing a Consumer Complaint

Εάν βρίσκεστε στην ΕΕ:

Online Dispute Resolution

Εάν βρίσκεστε στον Καναδά:

ADR Institute of Canada, Inc.
234 Eglinton Ave. East Suite 407 Toronto, Ontario M4P 1K5
Phone: 416-487-4733
Email: [email protected]

 

ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΌ ΤΌΠΟ

Μπορείτε να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς τον ιστότοπό μας, υπό την προϋπόθεση ότι το κάνετε με τρόπο δίκαιο και νόμιμο και ότι δεν βλάπτετε τη φήμη μας ή δεν την εκμεταλλεύεστε, αλλά δεν πρέπει να δημιουργήσετε σύνδεσμο με τρόπο που να υποδηλώνει οποιαδήποτε μορφή σύνδεσης, έγκρισης ή έγκρισης εκ μέρους μας, ενώ δεν υπάρχει.
Δεν πρέπει να δημιουργήσετε σύνδεσμο από οποιονδήποτε ιστότοπο που δεν σας ανήκει.

Ο παρών δικτυακός τόπος δεν πρέπει να πλαισιώνεται από οποιοδήποτε άλλο δικτυακό τόπο. Διατηρούμε το δικαίωμα να ανακαλέσουμε την άδεια σύνδεσης χωρίς προειδοποίηση.


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ

Εάν παραβιάσετε τους παρόντες όρους και δεν προβούμε σε καμία ενέργεια, θα εξακολουθούμε να έχουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε τα δικαιώματα και τα ένδικα μέσα μας σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση όπου παραβιάζετε τους παρόντες όρους.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η πρόσβαση στον παρόντα δικτυακό τόπο επιτρέπεται σε προσωρινή βάση και διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε ή να τροποποιήσουμε τις υπηρεσίες χωρίς προειδοποίηση. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι εάν για οποιονδήποτε λόγο ο παρών Ιστότοπος δεν είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή ή για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Κατά καιρούς, ενδέχεται να περιορίσουμε την πρόσβαση σε ορισμένα τμήματα ή στο σύνολο του παρόντος Ιστότοπου.

Αυτός ο Ιστότοπος περιέχει επίσης συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, τους οποίους δεν διαχειρίζεται η Murzl.com (οι “Συνδεδεμένοι ιστότοποι”). Η Murzl.com δεν έχει κανέναν έλεγχο επί των Συνδεδεμένων Ιστοσελίδων και δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτές ή για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που μπορεί να προκύψει από τη χρήση τους. Η χρήση των Συνδεδεμένων Ιστοσελίδων υπόκειται στους όρους χρήσης και υπηρεσίας που περιέχονται σε κάθε τέτοια ιστοσελίδα.


ΑΠΟΠΟΊΗΣΗ ΕΥΘΎΝΗΣ

Το υλικό που εμφανίζεται στον παρόντα δικτυακό τόπο παρέχεται χωρίς καμία εγγύηση, όρο ή εγγύηση ως προς την ακρίβειά του. Εκτός εάν αναφέρεται ρητά το αντίθετο, στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, η Murzl. com και οι προμηθευτές της, οι πάροχοι περιεχομένου και οι διαφημιστές της αποκλείουν ρητά όλους τους όρους, τις εγγυήσεις και τους λοιπούς όρους που θα μπορούσαν διαφορετικά να απορρέουν από το νόμο, το εθιμικό δίκαιο ή το δίκαιο της καθαρής θέσης και δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε ζημία, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, των άμεσων, έμμεσων, ειδικών, επακόλουθων, τιμωρητικών ή τυχαίων ζημιών ή ζημιών για απώλεια χρήσης, κερδών, δεδομένων, ή άλλων άυλων αγαθών, ζημία στην υπεραξία ή τη φήμη, ή το κόστος προμήθειας υποκατάστατων αγαθών και υπηρεσιών, που απορρέουν ή σχετίζονται με τη χρήση, την αδυναμία χρήσης, την απόδοση ή τις αποτυχίες της παρούσας Ιστοσελίδας ή των Συνδεδεμένων Ιστοσελίδων και οποιουδήποτε υλικού έχει αναρτηθεί σε αυτές, ανεξάρτητα από το αν οι ζημίες αυτές ήταν προβλέψιμες ή προκύπτουν από σύμβαση, αδικοπραξία, ισότητα, αποκατάσταση, από το νόμο, το κοινό δίκαιο ή με άλλο τρόπο. Αυτό δεν επηρεάζει την ευθύνη της Murzl.com για θάνατο ή σωματική βλάβη που προκύπτει από αμέλεια, ούτε για δόλια παραπλάνηση, παραπλάνηση ως προς θεμελιώδες ζήτημα ή οποιαδήποτε άλλη ευθύνη που δεν μπορεί να αποκλειστεί ή να περιοριστεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.


ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΆ ΕΡΓΑΛΕΊΑ

Ενδέχεται να σας παρέχουμε πρόσβαση σε εργαλεία τρίτων, τα οποία δεν παρακολουθούμε, δεν ελέγχουμε και δεν επηρεάζουμε. Για παράδειγμα, αλλά όχι περιοριστικά, υπηρεσίες για την παρακολούθηση του δέματός σας.

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι παρέχουμε πρόσβαση σε αυτά τα εργαλεία “ως έχει” και “ως διατίθεται” χωρίς εγγυήσεις, δηλώσεις ή όρους οποιουδήποτε είδους και χωρίς καμία έγκριση. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη που προκύπτει ή σχετίζεται με τη χρήση από εσάς προαιρετικών εργαλείων τρίτων.

Οποιαδήποτε χρήση από εσάς προαιρετικών εργαλείων που προσφέρονται μέσω του ιστότοπου γίνεται εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη και διακριτική ευχέρεια και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε και εγκρίνετε τους όρους με τους οποίους παρέχονται τα εργαλεία από τον/τους σχετικό/ους τρίτο/ους πάροχο/ους.

Ενδέχεται επίσης, στο μέλλον, να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες ή/και λειτουργίες μέσω του ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένης της απελευθέρωσης νέων εργαλείων και πόρων). Οι εν λόγω νέες λειτουργίες ή/και υπηρεσίες θα υπόκεινται επίσης στους παρόντες Όρους χρήσης.


ΕΦΑΡΜΟΣΤΈΟ ΔΊΚΑΙΟ

Οι παρόντες Όροι Παροχής Υπηρεσιών και οποιεσδήποτε ξεχωριστές συμφωνίες με τις οποίες σας παρέχουμε υπηρεσίες διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ευρώπης.


ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉΣ

“Προς:
Murzl.com
VAT-ID: BG206698279

Με το παρόν δηλώνω/δηλώνουμε ότι επιθυμώ/επιθυμούμε να κάνω/κάνουμε χρήση του δικαιώματος ακύρωσης που ισχύει για τη σύμβαση αγοράς μου/μας για τα ακόλουθα αγαθά που παραγγέλθηκαν xx/xx-xxxx και παραλήφθηκαν xx/xx-xxxx:
(Εισάγετε την ονομασία των προϊόντων)
Με εκτίμηση,
(Όνομα πελάτη, διεύθυνση, αριθμός παραγγελίας, υπογραφή, ημερομηνία)

Ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών θα πρέπει να μας αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.