ΠΛΗΡΩΜΉ & ΑΣΦΆΛΕΙΑ

 

ΔΙΑΘΈΣΙΜΕΣ ΜΈΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΉΣ

Στο Murzl.com, δεχόμαστε πληρωμές μέσω των ακόλουθων μεθόδων πληρωμής: Apple Pay, Google Pay, Visa, Mastercard και Paypal. Σημειώστε ότι ορισμένες χώρες ενδέχεται να διαθέτουν περισσότερες ή λιγότερες μεθόδους πληρωμής, αυτό εξαρτάται από τις δυνατότητες και τις προτιμήσεις των πελατών μας, καθώς και από τους κανονισμούς σε ορισμένες χώρες.

Θα μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής για τη χώρα σας στη σελίδα πληρωμής και θα εμφανίζονται μόνο οι διαθέσιμες για εσάς μέθοδοι πληρωμής ανάλογα με τη χώρα που επιλέξατε ή επιλέχθηκε αυτόματα με βάση την τοποθεσία σας.

ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΗ ΠΛΗΡΩΜΉ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ

Όλες οι πληρωμές διεκπεραιώνονται μέσω πλήρως κρυπτογραφημένων μέσω SSL, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε απολύτως ασφαλείς. Το Murzl.com, ούτε κανένας άλλος, θα δει ποτέ τις προσωπικές σας πληροφορίες.

MURZL.COM ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΌ SSL

Διατηρούμε τον ιστότοπό μας πολύ ασφαλή. Είτε πρόκειται για διακομιστή είτε για πλατφόρμα, φροντίζουμε πάντα να εφαρμόζουμε τις νεότερες διαθέσιμες αναβαθμίσεις και μέτρα ασφαλείας.

Επιπλέον, όλοι οι ιστότοποί μας λειτουργούν σε μια ασφαλή σύνδεση HTTPS χρησιμοποιώντας μια εξαιρετικά ασφαλή κρυπτογράφηση 256-bit. Η κρυπτογράφηση HTTPS είναι μια ασφαλής ζεύξη μεταξύ εσάς και των διακομιστών μας για να διασφαλίσουμε ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.

Μπορείτε πάντα να ελέγχετε αν ένας ιστότοπος χρησιμοποιεί ασφαλή σύνδεση HTTPS παρατηρώντας αν έχει ένα μικρό εικονίδιο κλειδαριάς και σαφώς γραμμένο το “https” στη διεύθυνση URL. Σας συμβουλεύουμε να ψωνίζετε πάντα μόνο σε μέρη με ασφαλή σύνδεση HTTPS, με αυτόν τον τρόπο είστε πάντα απολύτως ασφαλείς.

MURZL.COM ΕΓΓΥΉΣΕΙΣ

Δεν θα δούμε ΠΟΤΕ τα προσωπικά σας στοιχεία που χρησιμοποιείτε για την πληρωμή, όπως τα στοιχεία της κάρτας σας.
Μας ενδιαφέρουν βαθιά τα προσωπικά σας στοιχεία και δεν θα τα διαβιβάσουμε ποτέ σε τρίτους.
Έχουμε πολιτική επιστροφής 30 ημερών
Λαμβάνετε μια επιβεβαίωση παραγγελίας με τα στοιχεία της παραγγελίας σας, αμέσως μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΩ ΠΑΡΑΛΆΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΜΟΥ;

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν παραλάβατε την παραγγελία σας, θα σας την ξαναστείλουμε αμέσως ή, εάν προτιμάτε, θα επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων.
Να είστε σίγουροι ότι δεν θα πληρώσετε ποτέ για κάτι που δεν έχετε παραλάβει.
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια ή τα προσωπικά σας στοιχεία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα απαντήσουμε ευχαρίστως σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε.

ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΌ ΈΜΒΑΣΜΑ;

Λυπούμαστε τρομερά, αλλά προς το παρόν δεν προσφέρουμε πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα.
Αποφασίσαμε να μην προσφέρουμε την τραπεζική πληρωμή ως επιλογή πληρωμής, επειδή είναι η πιο αργή, ανασφάλιστη και περίπλοκη μορφή πληρωμής.

Η ΠΛΗΡΩΜΉ ΜΟΥ ΑΠΈΤΥΧΕ

Εάν η πληρωμή για την παραγγελία σας απέτυχε ή έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την πληρωμή, παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Εάν πληρώσατε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, είναι πιθανό η τράπεζά σας να μπλοκάρει τη συναλλαγή, επειδή ο πάροχος πληρωμών μας εδρεύει στην Ευρώπη και οι τράπεζες μερικές φορές μπλοκάρουν τις διεθνείς συναλλαγές. Για να λύσετε αυτό το πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να πληρώσετε με το PayPal.
Εάν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, σημειώστε το ακριβές μήνυμα σφάλματος ή το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, καθώς και τη μέθοδο πληρωμής που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε. Κατά προτίμηση, τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης του προβλήματός σας.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με τις παραπάνω πληροφορίες και προσθέστε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία έχετε που μπορεί να είναι σχετική, όπως ποια συσκευή και ποιο πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιείτε.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός ωρών και θα επιλύσουμε το πρόβλημά σας!
ΧΡΕΏΝΕΤΕ ΤΈΛΗ ΠΛΗΡΩΜΉΣ;

Όχι! Δεν θα χρεωθείτε ποτέ με τέλη πληρωμής για οποιαδήποτε μέθοδο πληρωμής! στο Murzl.com

ΠΌΤΕ ΘΑ ΧΡΕΩΘΏ;

Επεξεργαζόμαστε την πληρωμή σας μόνο όταν το προϊόν σας έχει αποσταλεί. Στη συνέχεια, και ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής σας, θα χρεωθείτε εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ορισμένες πιστωτικές κάρτες, όπως η Mastercard και η Visa, κάνουν κράτηση του ποσού αμέσως μόλις κάνετε την παραγγελία. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε ήδη χρεώσει την κάρτα σας, παρά μόνο ότι το σύνολο της παραγγελίας είναι δεσμευμένο για εμάς.